Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Портнов після ефіру на телеканалі ZIK розповів про звірства майданівців

Андрій Портнов після ексклюзивного годинного інтерв'ю на телеканалі ZIK написав на своїй Facebook сторінці, що сьогодні - річниці "вбивства автивістами майдану своїх товаришів".

Нагадаємо, вчора на телеканалі ZIK в програмі "HARD з Влащенко" отримав годину безперервного ефіру колишній перший заступник глави Адміністрації екс-президента Віктора Януковича Андрій Портнов, який перебуває в розшуку і переховується в Австрії.

Під час ефіру Портнов заявив, що ті, хто дав команду вбивати людей та реалізував її, повинні сидіти у в’язниці. На його думку, щоб знайти винних в розстрілах на Майдані, треба скасувати закон про амністію для учасників акцій протесту.

Андрій Портнов також заявив, що йому відомо, хто дав команду до побиття студентів і «зачистки» Майдану.

«Тих, хто дав цю команду, почали притягувати до відповідальності за генерального прокурора, який працював у 2013 році», – зазначив Андрій Портнов та додав, що основою такий дій тодішніх чиновників були легковажність, тупість та неадекватне сприйняття ситуації, а ще – манія величі. Портнов розповів, що з того моменту це питання розсварило тодішню політичну команду, та наголосив, що відповідальність має бути персональною.

Сама програма викликала обурення в соцмережах.

"ZIK перетворюється з опозиційного в реваншистський телеканал. Відомий журналіст Наталя Влащенко, проводить свою передачу по Skype з Андрієм Портновим - головним юристом Януковича, який по суті "відмотав" Конституцію для Януковича, наділивши його суперпрезидентськими повноваженнями, і втік з України після Євромайдану. У прайм-тайм, 20.00, Портнов влаштовує бенефіс, мовляв який же це був "злочинний режим", припиніть призначати винних, та Революція Гідності і Євромайдан девальвували, рано України в НАТО і ЄС, якщо буде парламентська більшість, то можемо перетворити ситуацію з жахливої в погану, гірше існуючого президента бути не може і т.д. Не здивуюся, якщо завтра телеканал з таким успіхом перейде до показу інших забутих антиукраїнських і проросійських персонажів - Азарова, Арбузова, Клюєва, Клименка. Це кричуще зловживання свободою слова, за яким повинні стежити відповідні органи для винесення попередження телеканалу. А глядачі вже зробили висновки", - зокрема значив в коментарі політичний експерт Олексій Мінаков.

"Вже завтра на екранах України можна буде побачити одкровення "авторитетного економіста" Миколи Азарова, роздуми "відомого люстратора" Олександра Захарченка або ж розмірковування про "цензуру київської хунти" від Олени Бондаренко. А далі можна навіть організувати спіритичний сеанс з Гівою та Моторолою.

А чому ні? Це друга точка зору ж... Чому одним можна, а іншим ні? Ті, хто виступатиме проти образу стають ворогами свободи слова. Ті, хто каратиме - диктаторами.

Покидьки давно навчилися воювати проти нас, використовуючи переваги такої форми політичної організації суспільства як Демократія...", - зазначив завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Горковенко Володимир.

"Телеканал ZIK, власником якого є Петро Димінський, який перебуває в бігах за вбивство в результаті ДТП 31-річної львів'янки Наталії Тріли, поступово втрачає обличчя і перетворюється в смітник. Не виключаю, що слідом за Андрієм Портновим в ефірі цього каналу з'являться Янукович, Пшонка, Захарченко", - так прокоментував вчорашній ефір народний депутат від НФ Антон Геращенко.

"Я проти Портнова в ефірі не лише ЗІКу, а й взагалі - будь-якого медійного майданчику для таких підарів. А ви? Ви забули, як чотири роки тому, коли на Майдані вже вбивали, ваш улюблений Мустафа Наєм брав два великих інтерв`ю для Української правди і давав це в ефірі Громадського. Його співрозмовниками були Геннадій "Гепа" Кернес, син свого батька Адольфа, і, сука, вбивця Жилін. Значить, це - норма. А Портнов на ЗІКу - збочення. Чи тоді це теж було збоченням, просто ви не помітили? Чи даєте Мустафі Наєму право інформувати про таких, як Кернес і дохлий уже Жилін? Забули. А Портнов на ЗІКу - прямий наслідок того, що під час Майдану сміливому воїнові світла Мустафі зійшли з рук Кернес та Жилін. Отак", - зазначив український письменник Андрій Кокотюха.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ