Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Посадовці прозвітували щодо виконання протокольного доручення про початок опалювального сезону

Сьогодні, 20 жовтня, на засіданні виконкому Львівської міської ради було зачитано звіт про виконання протокольного доручення щодо підготовки об’єктів до опалювального сезону, зокрема, щодо відомчих будинків Львова.
Загалом відомчі будинки в більшості готові до опалювального сезону, попри те, є значні проблеми, зокрема з будинком Науково-дослідного радіотехнічного інституту та ВАТ «Полярон». Скажімо, на вул. Угорській, 2 дев’ятиповерховий будинок вже 9 років без газопостачання і чотири роки без опалення. У ньому проживає 49 сімей, зареєстровано 139 мешканців. Керівництво підприємств назустріч не йде, з приводу чого Андрій Садовий запропонував терміново звернутись до прокуратури.
Про готовність до опалювального сезону доповідав також начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб. Зокрема, він зазначив, що медичні заклади увійшли в опалювальний сезон нормально, окрім дорослої та дитячої поліклініки в Рясне, де стався незначний прорив  тепломережі. Начальник управління освіти Надія Оксенчук зазначила, що з 249 навчальних закладів опалювальний сезон розпочався в 229-ти. У 20 об’єктах освіти тепла поки що немає. Серед них дитячий садочок №89 і середня школа №7, де були незначні аварії. Також є проблеми в дитячих садочках №48 та №128, які належать Львівській залізниці. На що Андрій Садовий зазначив, що якщо на вирішення проблем всіх інших об’єктів дається тиждень, то в об’єктах освіти тепло має бути вже в понеділок. Щодо інших об’єктів, то 30 жовтня має бути проведена апаратна нарада і якщо будуть проблеми з початком опалювального сезону, то вирішуватиметься питання про доцільність займання відповідної посади людини, яка не впоралася з цими проблемами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ