Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Послуги з SEO-просування сайтів

Під час війни вести бізнес як зазвичай виходить не у всіх. Особливо важко тим, хто перебуває на окупованих територіях чи в зоні бойових дій або чиї працівники виїхали за кордон.

Але це не привід завершувати діяльність, адже в такий час для країни дуже важливими є платоспроможні громадяни. Найкращий спосіб – створити власний сайт і вести бізнес надалі в Інтернеті. Щоб досягти успіхів і збільшити показники продаж, слід звернутися до спеціалістів із SEO-оптимізації.

Search Engine Optimization передбачає комплекс дій як на самому сайті, так і поза його межами. Усі заходи здійснюються з метою потрапляння в топові позиції видачі пошукових систем за відповідними ключовими запитами (словами, фразами). Так, коли користувач вводить певні слова чи словосполучення з метою знайти послугу, товар, у відповідь система показує йому багато посилань на відповідні ресурси. Найчастіше він переходить на ті, що в першій п’ятірці або десятці.

Просування сайтів (SEO) - Що треба знати про просування сайту в Інтернеті

Як це робиться

У межах Search Engine Optimization спеціалісти виконують велику кількість дій для розкрутки інтернет-майданчика. Розкрутка сайту з Elit-Web передбачає здійснення всіх необхідних заходів для збільшення відвідуваності та видимості сайту в пошукових системах Google і Bing. Процес починається з технічного аудиту, аналізу самого сайту й основних конкурентів. На цьому етапі сайт сканують на наявність помилок, щоб зрозуміти, які саме зміни потрібно вносити.

Після аудиту складають подальший план робіт і формують семантичне ядро. Останнє складається з тематичних ключових фраз та слів, за якими вебмайданчик знайдуть у пошукових системах. Таких запитів буває багато, їх поділяють на декілька груп. Далі змінюють структуру сайту так, щоб на його сторінках були найбільш релевантні ключові слова та фрази. Бажано створити окрему сторінку під кожну групу ключових фраз. Наступний етап – створення технічного завдання (ТЗ) з оптимізації.

Потім спеціалісти проводять перелінковку категорій сторінок за допомогою спеціальних скриптів. Це здійснюється для більш простої та зручної навігації сайтом. Далі потрібно оптимізувати контент – написати тексти з релевантними запитами або вставити ключові слова в наявні статті, прописати метатеги, заголовки. Слід приділити достатньо уваги юзабіліті. Так, користувач точно залишатиметься на сторінці довше, якщо вона виглядатиме привабливою, а користування самим вебмайданчиком буде зручним і простим.

Що таке SEO: як працює і що включає SEO-просування сайту

Які головні переваги

У сучасних умовах, коли багато підприємців повністю переходять в онлайн, конкуренція зростає і ніхто не готовий втрачати позиції. Тому професійне SEO просування необхідне для ефективного бізнесу в Інтернеті. Не варто сподіватися, що сайт потрапить у топ пошукової видачі сам по собі після створення. Для цього спеціалісти виконують дуже довгу та непросту роботу. Процедура дає тому, хто її замовляє, достатньо переваг:

  • спрямованість на цільову аудиторію. Семантичне ядро формують із тематичних запитів – тих самих слів та фраз, які вводять клієнти, коли їм потрібно знайти певний товар або послугу;
  • покращення технічного стану, зовнішнього вигляду. Під час аудиту спеціалісти виявляють слабкі місця, які потребують оптимізації, знаходять і виправляють помилки. Робота над юзабіліті передбачає, що ресурс роблять більш цікавим, привабливим для відвідувачів;
  • гарантовані результати. Спеціалісти компанії Elit-Web вживають цілий комплекс заходів для оптимізації. Це може бути не лише SEO, а й контекстна реклама, де платити потрібно лише за кліки або безпосередньо переходи на сайт.

У межах оптимізації компанію просувають і в соціальних мережах. Зараз це теж необхідно для створення позитивного іміджу, щоб запам’ятатися потенційним і вже наявним клієнтам. Надається також дуже актуальна зараз послуга з популяризації на закордонному ринку. Це важливо для багатьох підприємців, які втратили частину аудиторії через війну в Україні.

Розкрутка – непростий, часто досить довгий процес. Він вимагає професійних знань і практичних навичок. Найкраще довірити SEO-оптимізацію фахівцям компанії Elit-Web. Тут завжди застосовують індивідуальний підхід в залежності від виду діяльності та конкретних потреб.

Джерело: https://elit-web.ua/seo-optimizatsija-sajta

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ