Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Потрібно залучати до роботи у виборчій кампанії партії „Відродження” людей, які працюють у штабах інших політичних сил, – Володимир Снітинський

Залучати до роботи у виборчій кампанії партії „Відродження” людей, які працюють у штабах інших політичних сил, закликав сьогодні, 2 лютого, під час третьої  обласної конференції партії „Відродження” кандидат у депутати Верховної Ради України від партії „Відродження”, ректор Львівського національного аграрного університету Володимир Снітинський.
За його словами, треба запровадити систему матеріального та морального заохочення активістів партії „Відродження”. Крім цього, Володимир Снітинський наголосив, що для ефективного ведення виборчої кампанії партії „Відродження” треба створити свій партійний інтернет-сайт. Ректор ЛНАУ наголосив, що не слід захоплюватись політичною рекламою та витрачати великі гроші на встановлення біг-бордів, бо, як свідчить практика, вони починають дратувати людей. Як наголосив Володимир Снітинський, партія „Відродження” не потребує масовості: „Нам не потрібні тисячі членів партії, які нічого не робитимуть на розбудову нашої політичної сили. Краще нехай партія „Відродження” нараховує значно менше членів партії, але це будуть активні та завзяті душі, в яких горять очі”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ