Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ДМС обмінялися досвідом з експертами США

3 квітня 2018 року працівники міграційної служби на чолі з Головою ДМС Максимом Соколюком взяли участь у черговій робочій зустрічі з експертами США з питань безпеки документів, представниками Посольства США в Україні та Представництва МОМ в Україні. Про це повідомили в прес-службі державної міграційної служби України.

Під час зустрічі сторони обмінялися досвідом роботи з питань запровадження документів, що посвідчують особу, з безконтактним електронним носієм біометричної інформації, підстав набуття та втрати громадянства, ідентифікації та верифікації осіб.

Максим Соколюк зосередив увагу на українських досягненнях у розвитку системи ідентифікації громадян України та іноземців, запровадженні документів, що посвідчують особу, з електронним носієм біометричної інформації.

Американські експерти та представники Посольства США в Україні поділилися власним досвідом з питань удосконалення системи видачі паспортів, громадянства, ідентифікації та верифікації осіб, а також відзначили вагомі зміни в документуванні українських громадян та підтримали перспективи розбудови системи біометричної верифікації та ідентифікації в Україні.

Сторони висловили переконання в подальшій успішній співпраці та підкреслили важливість здобутого досвіду для міграційної політики як України, так і США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ