Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники лікарні відновного лікування боротимуться за приміщення на вул. Короленка – Ірина Платок

Працівники Львівської обласної лікарні відновного лікування боротимуться за колишнє приміщення лікарні відновного лікування, що на вул. Короленка, 9, – про це сьогодні, 16 січня, сказала голова профспілки Львівської обласної лікарні відновного лікування Ірина Платок.
За її словами, після капітального ремонту лікарня у приміщення, що на вул. Короленка, 9, не повернулася у зв’язку з тим, що працівникам сказали про відсутність коштів для завершення ремонту. Та через кілька днів у приміщенні, про яке йдеться, було розміщено Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я.
Як зазначила Ірина Платок, одним із варіантів майбутнього розташування лікарні відновного лікування є приміщення психіатричної лікарні, де є 40-50 вільних ліжок, та воно є замалим для лікарні. Як зазначила Ірина Платок, це приміщення якраз є зручним для центру репродуктивного здоров’я, який налічує до 30 ліжко-місць. «То б чому не переселити центр репродуктивного здоров’я у психіатричну лікарню, а Львівській обласній лікарні відновного лікування – повернути колишнє приміщення?», – сказала Ірина Платок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ