Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Працівники мерії Львова знову вийшли на прибирання міста від снігу

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/4
З огляду на рекордну кількість снігу, яка випала за останню добу, працівники Львівської міської ради, районних адміністрацій та комунальних служб вийшли допомогти двірникам прибирати вулиці, хідники і площі міста. Про це повідомили 11 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

З огляду на рекордну кількість снігу, яка випала за останню добу, працівники Львівської міської ради, районних адміністрацій та комунальних служб вийшли допомогти двірникам прибирати вулиці, хідники і площі міста.

Для якісної організації роботи, управління та департаменти мерії були розділені за напрямками в центральній частині міста. Прибирання відбувалось впродовж обідньої перерви, відтак до справи могли долучитись всі охочі.

"Через те, що зараз випало дуже багато опадів у Львові, охочі працівники мерії і комунальних підприємств знову долучились до прибирання вулиць в центральній частині міста. Здебільшого прибирають на найбільш прохідних вулицях, зупинках громадського транспорту. Ми розподілили між бажаючими локації, роздали лопати. В такий спосіб ми хочемо допомогти нашим комунальникам, які останні дні працюють майже безперестанку», — сказав Роман Яцикович, керівник управління внутрішньої політики ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ