Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники „Спортресурсу” звертатимуться у суд, якщо ФК „Карпати” не виплатить їм заборгованої зарплати

Працівники ЛКП „Спортресурс” звертатимуться у суд, якщо ФК „Карпати” не виплатить їм боргів із заробітної плати, — повідомив „Гал-info” директор ЛКП „Спортресурс” Остап Блищак. За його словами, наразі „Спортресурс” ще дав час керівництву футбольного клубу розрахуватися з боргами і зупиняти свою роботу, як це було 3 листопада, на знак протесту працівники комунального підприємства не будуть, принаймні до наступного матчу „Карпат”, які зустрінуться з київським „Динамо”.
„32 працівники „Спортресурсу” не можуть поставити свої особисті інтереси вище інтересів усіх вболівальників. Зрештою, багато із нас стадіону „Україна” і „Карпатам”, зокрема, віддали майже ціле своє життя. Ми також палкі вболівальників клубу. Ми всі поважаємо цю футбольну команду, і свої інтереси ставимо на задній план. Працівники „Спортресурсу” вже показали свою позицію, довели її до керівництва клубу, але дали час клубу подумати і розрахуватися з нами. Про наші наступні кроки, якщо вони будуть, ми попереджатимемо керівництво „Карпат” заздалегідь, — наголосив Остап Блищак. — Зараз ЛКП „Спортресурс”, Львівська міська рада та ФК „Карпати” напрацьовують механізми створення найкращих умов для функціонування львівського футбольного клубу: чи це буде створення відкритого акціонерного товариства, чи ж „Карпатам” дадуть стадіон „Україна” у довгострокову оренду. Найближчим часом, думаю, ми це питання вирішимо. Керівництво клубу пообіцяло, що якщо їхні умови задовольнять, то вони розрахуються з усіма боргами, і ми на це чекаємо”.
Нагадаємо, ЛПК „Спортресурс” заявляє, що ФК „Карпати” заборгувало підприємству 90 тисяч 500 гривень. Натомість почесний президент клубу Петро Димінський заявив „Гал-info”, що клуб не винен міськраді жодної копійки. Однак Остап Блищак запевнив, що при потребі може надати всі необхідні документи, які підтверджують борг „Карпат”.
„Якщо журналістів будуть цікавити матеріали, які доводять, що „Карпати” нам винні гроші, я їх надам і обґрунтую свою позицію. Може ті, хто доводить інформацію до Димінського, не орієнтуються в ситуації, або ж не хочуть, люди не знали про борги клубу, мені важко це пояснити, — наголосив Остап Блищак. — Керівництво клубу стверджує, що вони нічого не винні ЛКП „Спортресурс”, бо не укладали жодних договорів з нашим підприємством, але на яких тоді підставах вони проводять свої матчі на стадіоні „Україна”?”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ