Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Правоохоронці цілком обґрунтовано відмовили у відкритті кримінальної справи за фактом ДТП, яка сталася 29 жовтня 2005 року, — Віталій Максимов

Правоохоронці цілком обґрунтовано відмовили у відкритті кримінальної справи за фактом ДТП, яка сталася 29 жовтня 2005 року, — повідомив „Гал-info”  начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов.
«Цією справою дуже детально займалася прокуратура Львова, яка підтвердила, що підстав у відкритті кримінальної справи немає. Водій автомобіля знаходився у нетверезому стані, на вимогу працівників ДАІ він не зупинився, автомобіль рухався зі швидкість 110 км/год. Я не розумію, чому батько загиблого згадав про аварію аж через дев’ять місяців після неї. Якщо він вважає, що правоохоронці перевищили свої повноваження, нехай звертається в суд, в прокуратуру області, зрештою в Генеральну прокуратуру. Чому він цього не робить?», — прокоментував Віталій Максимов.
За словами головного правоохоронця Львівщини, працівники ДАІ не стріляли по іномарці і експертиза не виявила жодних пробоїв кузова автомобіля.
Нагадаємо, сьогодні, 11 квітня, під час прес-конференції батько одного із загиблих в ДТП 29 жовтня  заявив, що правоохоронні органи навмисне не розслідують причин ДТП, щоб приховати те, що працівники ДАІ стріляли в іномарку.
29 жовтня 2005 року на вул. Антоновича, 36 близько 2.30 ночі водій автомобіля БМВ-730, не впоравшись із керуванням, врізався у дерево, внаслідок чого іномарку розірвало навпіл, а два пасажири авто загинули, ще двоє потерпілих з травмами різної важкості потрапили до лікарні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ