Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правоохоронці викрили банду, що впродовж 1998 – 2003 років здійснювала збройні пограбування на території Західної України

УБОЗ УМВС України у Львівській області встановлено факт створення озброєної банди, яка діяла на території Львівсько, Тернопільської та Рівненської областей,
Здійсненими оперативними заходами та слідчими діями встановлено, що упродовж весни - початку червня 1998 року у місті Львові громадяни : М.,1963 р.н., житель м. Львів, не судимий, заарештований 13 січня 2004 року, П., 1973 р.н., м. Львів, раніше засуджений, заарештований 30 липня 2003 року, К., 1972 р.н., житель м. Львів, не судимий, заарештований 22 серпня 2003 року, Д., 1972 р.н., житель м. Львів, раніше судимий, заарештований 15 вересня 2003 року для систематичного вчинення впродовж  тривалого часу попередньо підготовлених та спланованих озброєних нападів на підприємства, установи, організації та на окремих осіб з метою заволодіння колективним та індивідуальним майном, із подальшим привласненням його на свою користь для особистого збагачення, організували стійке, стабільне і згуртоване озброєне вогнепальною та холодною зброєю мобільне злочинне угрупування - банду.
Діючи у складі наведеної стійкої озброєної злочинної групи (банди ), маючи єдиний умисел на вчинення у складі банди нападів на підприємства, установи, організації та на окремих осіб з метою заволодіння їх колективним та індивідуальним майном, наведені особи у час з червня 1998 року до літа 2003 року спланували та вчинили на території Львівської області наступні бандитські напади;
18 січня 2001 року розбійний напад на ТзОВ в одному селі, Жовкiвського району Львівської області, у ході якого, незаконно проникли у приміщення наведеного ТзОВ, де із застосуванням насильства до охоронників, незаконно заволоділи товарно - матеріальними цінностями на загальну суму 4 тис. 500 гривень.
У вересні 2001 року скоїли розбійний напад на АЗС у селі Миколаївського району Львівської області та заволоділи грошовими коштами, паливно-мастильними матеріалами та товарами побутової хімії на загальну суму 7 тис. грн.
У травні 2003 року в ході розбійного нападу на гр. Б. і членів його родини, за місцем їх проживання в одному селі Кам’янка - Бузького району Львівської області, із застосуванням фізичного та психічного насильства до потерпілих, незаконно заволоділи належними родині грошовими коштами в сумі 100 тис. доларів США.
За вказаними фактами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.257 КК України. Проводяться подальші оперативно-розшукові заходи з метою встановлення причетності учасників даної банди до скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів на території Західного регіону України. Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ