Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Правий сектор" заблокував залізничну гілку до заводу "Кримський титан"

Учасники акції з блокади Криму перекрили залізницю, що вела до заводу "Кримський титан" в Армянську. Про це у своєму Twitter повідомляє прес-служба руху "Правий сектор".

"Нещодавно у Міністерстві інфраструктури України прийняли рішення дозволити поставки вантажів на завод «Кримський Титан», який знаходиться на території окупованого Криму. Щоб Ви розуміли, це сталося через кілька днів після початку операції з блокади. Що сказати? Вся ця ситуація прекрасно ілюструє принципи і механізми роботи режиму внутрішньої окупації", - йдеться в повідомленні «Блокада Новини/Правий сектор» на сторінці у Facebook.

Як уточнює журналіст, заступник головного редактора телеканалу АТR Айдер Муждабаєв, активісти встановили на залізничних коліях два великих бетонних блоку і протитанковий їжак.

Про засипані шляхи і припинення поставок сировини на "Кримський титан" також заявив "глава" Криму Сергій Аксьонов. За його інформацією, запасів сировини підприємству вистачить на місяць. Офіційні коментарі з боку керівництва підприємства відсутні.

Як повідомляв УНІАН, 20 вересня розпочалася безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, який везе товари до Криму, ініційована Меджлісом кримськотатарського народу. За інформацією координаційної ради акції, через адміністративний кордон безперешкодно будуть пропускати пішоходів і легковий транспорт.

Ініціатори блокади вважають, що українські компанії повинні припинити торговельні відносини з Кримом, оскільки територія півострова була окупована Російською Федерацією.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ