Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Представлено нового начальника Управління СБУ у Львівській області

Сьогодні, 22 січня, заступник голови СБУ генерал-майор юстиції Микола Герасименко за участю керівників обласної та міської влади, правоохоронних та контролюючих органів, представив особовому складу Управління СБУ у Львівській області нового начальника Управління - полковника Анатолія Васильовича Матіоса. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба управління УСБУ у Львівській області.
Під час свого виступу заступник Голови СБУ окреслив основні завдання, покладені на регіональний орган безпеки, серед яких боротьба з контрабандою, з порушеннями земельного законодавства, попередження економічних злочинів. Окремим завданням визначена робота Управління у напрямку вивчення та доведення до громадськості питання національно-визвольної боротьби, зокрема, діяльність ОУН і УПА, видатних постатей визвольного руху України за документами, які зберігаються в архівах СБ України.
Голова Львівської ОДА Петро Олійник відзначив позитивні результати роботи Управління за минулий рік і висловив сподівання на плідну роботу нового керівника Управління СБУ у Львівській області в напрямках недопущення правопорушень у сфері приватизації, оборонно-промислового комплексу те незаконного обігу наркотиків.
Прокурор Львівської області Олексій Баганець у своєму виступі відзначив важливу роль органів Служби безпеки у боротьбі зі злочинністю і висловив сподівання на взаємодію між двома відомствами.
Водночас, новий начальник УСБУ у Львівській області подякував присутнім за привітання і побажання та зазначив, що головним завданням регіонального органу безпеки є служіння українському народові та виконання завдань, покладених Президентом України та керівництвом СБУ.
Нагадаємо, Матіос Анатолій Васильович народився у 1969 році в с. Ростоках Путивльського району Чернівецької області. У 1997 році закінчив юридичний факультет Чернівецького державного університету ім. Федьковича. З 1997 року працював в органах прокуратури в Чернівецької та Херсонської областей, у 2004-2007 роках очолював один з відділів прокуратури м. Києва.
            16 січня Президент України Віктор Ющенко підписав указ про призначення Анатолія Матіоса начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області.
Раніше старший радник юстиції Анатолій Матіос очолював відділ прокуратури міста Києва, був також заступником керівника Головної служби адміністративно-правової політики Секретаріату Президента України.
Натомість, колишній начальник Управління СБУ у Львівській області Сергій Ратієв, який був переведений на аналогічну посаду у Луганську область, за словами керівника прес-служби, вже приступив до виконання своїх обов’язків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ