Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Представлено офіційний трейлер комедії Мої думки тихі

Держкіно представило офіційний трейлер комедії Мої думки тихі. Про це повідомили у прес-службі Держкіно Україна.

Дебютний повнометражний фільм режисера Антоніо Лукіча ʺМої думки тихіʺ створений за підтримки Держкіно і вийде у широкий прокат 2 січня 2020 року.

В основі сюжету - історія про молодого звукорежисера, для якого запис голосів закарпатських тварин може стати шансом переїхати до Канади. Однак це завдання виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі стає його мама.

Вперше фільм було показано у секції East of West Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах, де ʺМої думки тихіʺ удостоїлись Спеціальної премії журі. Українська прем’єра відбулася в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, де робота Лукіча отримала приз глядацьких симпатій, премію FIPRESCI за найкращий український фільм, премію за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська) та спеціальну згадку журі (Андрій Лідаговський).

Також режисер отримав нагороду національної премії кінокритиків КІНОКОЛО у категорії ʺВідкриття рокуʺ, яка відзначає автора найкращого повнометражного дебюту, а Ірма Вітовська була нагороджена за найкращу жіночу роль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ