Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Презентовано карту виборчих округів Львова

На Інформаційному порталі депутатів ЛМР «Секретаріат ради» презентував нову рубрику, за допомогою якої можна ознайомитись з межами виборчих округів Львова.

"Хто мій депутат ?", "Що робити, якщо у моєму окрузі нікого не обрано депутатом?" – запитання, з якими найчастіше звертаються мешканці до працівників управління «Секретаріат ради».

Рубрика «Карта виборчих округів до Львівської міської ради» створена для зручності мешканців, з її допомогою можна швидко довідатись, який саме депутат працює на вашому окрузі. 

За словами начальника управління «Секретаріат ради» Юрія Лукашевського, у рубриці розміщена інформація про кількість округів та їх межі. Крім цього, всі округи Львова для зручності розбиті по районах.

«У новій рубриці можна знайти багато інформації про діяльність депутатів ЛМР. Насамперед ознайомитись, якого саме депутата обрано від вашого округу, перейти на сторінку цього депутата, щоб дізнатись більше інформації про свого обранця", - зауважив Юрій Лукашевський.

Також зазначено, що відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» будь-який депутат, обраний до Львівської міської ради, представляє усіх мешканців територіальної громади міста. Відповідно, мешканці Львова можуть звертатись до депутатів за отриманням допомоги, незалежно від округу чи політичної партії, яку вони представляють.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ