Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Презентований сьогодні "Портал мешканця Львова" виявився непрацездатним

Сьогодні управління IT Львівської міської Ради презентувало оновлений Портал мешканця міста. Але він виявився непрацездатним.

На презентації були присутні Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова, Олена Гунько, керівниця управління інформаційних технологій Львівської міської ради, Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації України, Ігор Панченко, менеджер з розвитку бізнесу компанії Mastercard в Україні, Андрій Трофімов, керівник західноукраїнської локації компанії ЕРАМ.

Андрій Москаленко, під час презентації наголосив, що портал вже функціонує та запросив львів'ян до його тестування.

"Від сьогоднішнього дня до 12 лютого у нас є такий період коли ми дуже вітаємо всі зауваження, які будуть. Для того, щоб портал ставав все кращим", - зокрема зазначив Андрій Москаленко.

Ми в редакції Гал-інфо спробували одразу оформити та отримати одну з послуг на сайті оновленого порталу мешканця, а саме "Оформлення та видача довідки про реєстрацію місця проживання". Але виявилось що система не є працездатною.

Для користування послугою необхідно вибрати зі списку не лише назву вулиці, але і номер будинку, що не є можливим у зв'язку з відсутністю більшості номерів будинків. Ми перевірили цілий перелік вулиць, на яких будинки відсутні і неможливо подати жоден запит.

Також ми спробували подати інформаційний запит на отримання публічної інформації. Але і ця опція виявилась непрацездатною.

Для чого управління IT презентувало непрацездатний продукт наразі залишається загадкою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ