Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент мав підстави висунути Януковича на пост прем’єра – Петро Олійник

Сьогодні кидати каміння в Президента – це найлегше, треба намагатися зрозуміти ситуацію, яка склалась в Україні, – переконаний голова Львівської ОДА Петро Олійник, про це він заявив „Гал-info”.
„Висунення Віктора Януковича на пост прем’єр-міністра – це непростий вибір Президента, але він, напевно, має більше інформації і мав підстави зробити такий вибір, ми не маємо критикувати главу держави, а маємо проаналізувати свої помилки. Скандал у вересні 2005 року, який підірвав довіру населення до помаранчевої команди; похід на парламентські вибори 5 колонами, нестворення помаранчевої більшості - майбутнє покаже, наскільки правильним був цей крок, але майбутнє покаже, чи правильний цей вибір, а сьогодні ми повинні продемонструвати спокій та виваженість”, – наголовив Олійник.
«Є багато розмов про те, що в ЛОР формують фракцію ПР, я про це не знаю, але вважаю, що це негативно, коли депутат змінює «колір». Я не хочу сказати нічого поганого про «Регіони», але за підсумками виборів вони сюди не пройшли, отож не можуть тут мати фракції», - зазначив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ