Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент оновив склад ради по Євро-2012: Тимошенко заступник, а Куйбіда, Васюник, Вовкун, Червоненко і Пинзеник – радники

Президент України Віктор Ющенко оновив склад Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Про це йдеться в указі Президента, про який „Гал-info” повідомила прес-служба Глави держави.
Згідно з затвердженими змінами, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко стала заступником Голови Координаційної ради Віктора Ющенка.
У склад Ради також увійшли п’ятеро вихідців зі Львова: віце-прем'єр-міністр Іван Васюник, міністр культури й туризму Василь Вовкун, міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда і міністр фінансів Віктор Пинзеник та голова Національного агентства з питань підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Євро–2012 з футболу Євген Червоненко.
Також до складу ради увійшли Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога, заступник Глави Секретаріату Президента України, секретар Координаційної ради Юрій Богуцький, президент НОК України Сергій Бубка, президент Федерації футболу України, член Виконкому УЄФА Григорій Суркіс, голова Київської обласної державної адміністрації Віра Ульянченко, голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький, а також інші українські міністри.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ