Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Петро Порошенко провів зустріч із Президентом неурядової організації «Freedom House»

1/2
Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Президентом неурядової організації «Freedom House» Майклом Абрамовіцем. Про це повідомили в офіційному інтернет-представництві Президента України.

Петро Порошенко висловив вдячність «Freedom House» за підтримку України у проведенні демократичних реформ та у протистоянні російській агресії.

Наголошено, що російська агресія призвела до масових порушень прав людини на окупованих територіях України на Донбасі та в Криму, відповідальність за які несе російська окупаційна влада.Глава держави поінформував Майкла Абрамовіца про поточну ситуацію на Донбасі та шляхи реалізації ініціативи української сторони щодо миротворчої операції ООН.

Петро Порошенко висловив сподівання на підтримку з боку «Freedom House» у питаннях звільнення українських заручників та політичних в’язнів, які утримуються в Росії та на окупованих територіях на Донбасі і в Криму, зокрема українського журналіста Романа Сущенка, незаконно запротореного до в’язниці у Москві, а також українського письменника, журналіста і блогера Станіслава Асєєва, який понад рік утримується в полоні на території окупованого Донецька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ