Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент України провів зустріч зі Спікером Палати представників парламенту Мальти

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі Президента України, у рамках державного візиту до Республіки Мальта Петро Порошенко провів зустріч зі Спікером Палати представників парламенту Мальти Анджело Фарруджа.

Співрозмовники відзначили високий рівень двосторонніх українсько-мальтійських відносин. Зокрема, Президент України подякував за незмінну підтримку Мальтою суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, а також європейських прагнень українського народу.

Петро Порошенко та Анджело Фарруджа дійшли згоди щодо необхідності активізації контактів між Україною та Мальтою на міжпарламентському рівні, чому сприятиме нещодавно створена у мальтійському парламенті група дружби з Україною.

Глава Української держави звернувся до Спікера Палати представників парламенту Мальти з проханням сприяти визнанню мальтійським парламентом Голодомору в Україні 1932-1933 років актом геноциду українського народу.

З української боку у зустрічі також взяла участь народний депутат Марія Іонова.

Співрозмовники привітали ратифікацію Верховною радою України Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Мальта про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ