Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Президент Зеленський прибув до Лондона

Фото - соцмережі
Фото - соцмережі
Фото - соцмережі
Фото - соцмережі
1/2
Сьогодні, 8 лютого, Зеленський прибув до Великої Британії з першим візитом після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Це другий закордонний візит президента з початку війни.

У Великій Британії його зустрів прем'єр-міністр Ріші Сунак. Як відомо, Зеленський не тільки проведе зустріч з Ріші Сунаком, а й виступить з промовою в парламенті. Президент і його команда також зустрінуться з керівниками оборонних і безпекових відомств, в тому числі з начальником Генерального штабу і начальником Військово-повітряних сил, щоб обговорити деталі програми навчань.

"Велика Британія однією з перших прийшла на допомогу Україні. І сьогодні я в Лондоні, щоб особисто подякувати британському народу за підтримку і прем’єр-міністру Ріші Сунаку за його лідерську позицію", — написав Зеленський.

Лідери України та Великої Британії обговорять двосторонній підхід Великої Британії до підтримки України, починаючи з негайного надання військового обладнання для протидії весняному наступу Росії і закінчуючи довгостроковою підтримкою, зазначили на Даунінг-стріт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ