Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президія Львівської облради ініціюватиме звернення до Президента щодо урегулювання ситуації на кордоні — Левко Захарчишин

У п’ятницю відбудеться президія Львівської обласної ради, на якій буде прийняте звернення від Львівської обласної ради до Президента України Віктора Ющенка, прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та МЗС України щодо урегулювання ситуації на українсько-польських пунктах перетину кордону. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник голови ЛОР Левко Захарчишин.
Він зазначив, що «Пора» є ініціатором прийняття такого звернення, а також висловив впевненість у тому, що депутатський корпус ЛОР його підтримає. «Це буде політичний крок від ЛОР щодо захисту прав жителів прикордонних районів», – зазначив він.
Нагадаємо, що 11-12 січня на пунктах перетину кордону з Польщею у Львівській області відбувалися масові пікети мешканців прикордонних сіл за участю партійців „Пори”, котрі вимагали спрощення процедури перетину кордону при видачі шенгенських віз, що значно ускладнилась при вступі Польщі до Шенгенської зони з 1 січня 2008 року. Учора, 15 січня, мешканці прикордонної зони та пористи влаштували масовий пікет під Генконсульством РП у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ