Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проблему з паркуванням у Львові вирішать новими платними майданчиками

Влітку у Львові з’явиться 19 нових платних паркувальних майданчиків загальною місткістю 564 паркомісця. 18 з них буде обслуговувати ЛКП «Львівавтодор».

Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Про це сьогодні, 14 травня, під час брифінгу повідомив в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, інформує кореспондентка Гал-інфо.

За його словами, 8 паркувальних майданчиків облаштують у І-шій зоні паркування (центральна частина міста), а ще 10 – у ІІ зоні паркування. Таким чином, в міськраді сподіваються розвантажити діючі паркувальні майданчики та забезпечити більше можливостей для паркування.

Як відомо, ЛКП «Львівавтодор» облаштує нові платні парковки за такими адресами: вул. Вагова (14 паркомісць), вул. Стефаника (36 паркомісць), вул. Стецька (23 паркомісця), вул. Гребінки (18 паркомісць), вул. Листопадового Чину (12 паркомісць), вул. Підвальна (8 паркомісць), вул. Грушевського (24 паркомісця), вул. Томашівського (9 паркомісць), вул. Менцинського (12 паркомісць), вул. Просвіти (34 паркомісця), вул. В.Великого (50 паркомісць), вул. Пекарська (28 паркомісць), вул. Джерельна (42 паркомісця), вул. Клепарівська (36 паркомісць), вул. Раппапорта (57 паркомісць), вул. Кн. Ольги, 114 (17 паркомісць), вул. Кн. Ольги, 108 (47 паркомісць), вул. Поліська, 2 (59 паркомісць).

«Майданчики у І-шій зоні паркування розпочнуть працювати з 1 липня 2018 р, а майданчики у ІІ-гій зоні - з 1 серпня 2018 р. На цих майданчиках буде встановлено 22 паркомати. По придбанню 7-ми паркоматів ми вже провели тендер і підписали договір із ТзОВ «СЕА Електротехніка». Це найсучасніші паркомати, на яких можна розраховуватися банківською карткою. На решту 15 паркоматів буде оголошено тендер», - повідомив Роман Познанський, в.о. директора ЛКП «Львівавтодор».

За його словами зараз проводитимуться ремонтні роботи з облаштування паркувальних майданчиків - нанесення розмітки, встановлення паркоматів, обгородження тощо. Також буде розроблено паспорти майданчиків за вищезазначеними адресами та погоджено їх з відділом управління превентивної діяльності головного управління національної поліції у Львівській області.

Водіям більше не вдасться уникнути штрафу через неправильне паркування, - ЛКП «Львівавтодор»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ