Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Продовжують облаштовувати велодоріжку на вул. Княгині Ольги

У 2019 році в місті реалізовують масштабні будівництва велосипедних доріжок на 4 великих дорогах — вул. Любінській, Сихівській, Кн. Ольги та пр. Чорновола. Одним з наймасштабніших проектів є будівництво велодоріжки на вул. Княгині Ольги, яка є найкоротшим зв’язком між великим житловим районом на півдні м. Львова та центральною частиною міста, - інформує прес-службі ЛМР.
Велодоріжка на вул. Княгині Ольги у Львові

Згідно з проектом на вулиці буде облаштовано близько 18 тис. м2 тротуарів, близько 6 тис. м2 велодоріжки і до 1 тис. м2 спільної зони.

ʺМи завершили роботи з облаштування велодоріжки на ділянці від вул. Сахарова до вул. Володимира Великого і зараз перейшли на правий бік вул. Княгині Ольги від вул. Володимира Великого до вул. Наукової. Маємо практично 60% виконання робіт. До кінця року ми плануємо завершити ділянку розміром близько 600 м².

Також по вул. Княгині Ольги ми висадили зелені насадження на ділянці від вул. Сахарова до вул. Володимира Великого, поставили дорожні знаки та нанесли розміткуʺ, — зазначив начальник відділу капітального ремонту управління інженерного господарства Ігор Матківський.

Загалом Львів перетнув позначку у 100 км велосипедних шляхів.

Нагадаємо, паралельно триває будівництво велодоріжки на пр. Чорновола, яка дозволить з’єднати центр міста з смт. Брюховичі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ