Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Проект «Ангели надії» дістався до медиків

Сьогодні, 14 червня, напередодні професійного свята лікарі та медсестри малюватимуть небесних охоронців під пильним наставництвом відомого художника Лева Скопа. Творитимуть на ґонтах – дерев’яних дощечках із покрівлі старого даху церкви Івана Хрестителя, що в Городку Львівської області.

Місце для натхнення вибрали також невипадкове – Львівське лікарське товариство, на вулиці Кармелюка, 3. Готові роботи буде виставлено на благочинний аукціон під час урочистостей до Дня медика, які відбудуться завтра, 15 червня, у театрі  імені Марії Заньковецької. А кошти, виручені від продажу ґонт, передадуть на лікування Лілії Ляшевської, дружини українського військового Олексія Кириченка, яка важко захворіла поки він був у російському полоні.

Малювання із медиками – це вже третій етап проекту «Ангели надії». В рамках перших двох своїх небесних захисників творили відомі львів’янки, журналісти та рятівники. Тоді кошти від продажу робіт спрямовували на покриття боргу за оптику, яку волонтери придбали і передали нашим військовим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ