Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проект „Електропік” планують затвердити як додаток до програми енергозбереження для населення та бюджетної сфери Львівщини на 2006-08 рр.

Проект енергозбереження „Електропік” планують затвердити як додаток до програми енергозбереження для населення та бюджетної сфери Львівщини на 2006-2008 рр. Про це зазначив журналістам депутат Львівської обласної ради, член постійної комісії з питань промисловості, будівельної індустрії, комунікацій та енергоефективності Олег Паска, який презентував проект «Електропік» у Старосамбірському та Перемишлянському районах.

За його словами, планується, що в наступному році проект буде винесений на обговорення комісії з енергозберігання Львівської обласної ради та депутати облради мають затвердити його як додаток до програми енергозбереження для населення та бюджетної сфери Львівщини на 2006-2008 роки.
Комплексна програма енергозбереження для населення та бюджетної сфери Львівщини на 2006-2008 роки розроблена на виконання Указу Президента України. При реалізації програми зменшиться рівень споживання  енергоносіїв на цілі опалення у 3-5 разів та оптимізуються  бюджетні кошти, за рахунок чого відбудеться  переорієнтування коштів із субсидіювання витрат на енергоносії на розвиток підприємництва та приватне споживання (до 400 млн гривень щорічно), в регіоні буде створено  близько 1500 нових робочих місць.
  За підрахунками фахівців, програма енергозбереження дозволить утричі знизити обсяги споживання газу на цілі опалення (понад 1 млрд куб. м газу на рік), зекономити понад 310 млн кВт-год. електроенергії на „догрів” приміщень у зимовий період, на 13 млн т. знизити рівень шкідливих викидів в атмосферу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ