Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Проект “Незвідана Україна“ розповідає глядачам усього світу про цікаві місця України

Проект “Незвідана Україна“, із жовтня минулого року на UAТV розповідає глядачам усього світу про цікаві місця нашої країни. Секрет успіху, за словами творців програми, – особливості зйомки та креативний підхід до роботи.

“За великим рахунком, для багатьох Україна ще незвідана. Сказати, що ми показуємо тільки маловідомі місця – не можна. Але кожен у цій програмі знайде та відкриє для себе щось нове”, – каже автор проекту “Незвідана Україна” Тетяна Ципленко.

За її словами, люди не знають багатьох цікавих локацій. “Ми намагаємося зробити так, щоб глядач нашими очима побачив Україну – красиву, багату”, – говорить Тетяна Ципленко. Більшість показаних глядачам місць можна використовувати для туру вихідного дня. Зроблене за допомогою макрозйомки й коптера відео програми просто заворожує.

“Я, як редактор і автор, постійно відкриваю для себе щось раніше незвідане. Ось, наприклад, ми були в Старій Гуті, і я такого неба синього й такого розливу Десни не бачила ніде та ніколи. Це може бути тільки у нас”, – говорить авторка проекту.

Вона зазначає, що “Незвідана Україна” дуже цікава не лише для українців, а й для іноземних туристів. Саме тому проект виходить на каналі чотирма мовами – англійською, арабською, російською і українською.

Автори програми намагаються наблизити її до науково-популярного формату. Для цього як експертів запрошують відомих учених, популяризаторів природи, котрі вміють цікаво та максимально популярно викладати інформацію.

До речі, за форматом програми – ведучого в сюжетах немає, у його ролі виступає експерт, якого підбирають під конкретний випуск програми. Проект “Незвідана Україна” можна подивитися у зручний час за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ