Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проект порядку денного третьої пленарної сесії Львівської обласної ради

На сесії Львівської обласної ради 22 червня будуть розглянуті 19 питань. Про це повідомляє сайт Львівської обласної ради. Проект порядку денного, затвердженого засіданням президії ЛОР, подаємо повністю. 

   1. Про порядок денний ІІІ сесії обласної ради. Доповідає: голова обласної ради М.Сеник.
2. Про затвердження нової редакції регламенту Львівської обласної ради V демократичного скликання. Доповідає: голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Т.Колтик.
3. Про затвердження Положення про президію Львівської обласної ради. Доповідає: голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Т.Колтик.
4. Про затвердження Положення про постійні комісії обласної ради. Доповідає: голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Т.Колтик.
5. Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата обласної ради. Доповідає: голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Т.Колтик.
6. Про затвердження опису посвідчення помічника-консультанта депутата обласної ради. Доповідає: голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Т.Колтик.
7. Про обрання лічильної комісії Львівської обласної ради. Доповідає: голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Т.Колтик.
8. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування голові постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. Доповідає: заступник голови обласної ради М.Горинь.
9. Про внесення змін до рішення Львівської обласної ради № 11 "Про затвердження складу постійних комісій обласної ради". Доповідає: заступник голови обласної ради М.Горинь.
10. Про внесення змін до рішення Львівської обласної ради № 12 "Про утворення президії Львівської обласної ради". Доповідає: заступник голови обласної ради М.Горинь.
11. Про затвердження структури, чисельності та кошторису видатків на утримання виконавчого апарату Львівської обласної ради на 2006 рік. Доповідає: голова обласної ради М.Сеник.
 12. Про затвердження нової редакції Положення про обласну премію в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури. Доповідає: голова постійної комісії з питань культури, духовного відродження, засобів масової інформації та туризму М.Христинич.
 13. Про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Рава-Руській митниці. Доповідає: голова постійної комісії з питань використання земель та регулювання земельних відносин Є.Буба.
14. Про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки підприємцю Туркевичу А.В. Доповідає: голова постійної комісії з питань використання земель та регулювання земельних відносин Є.Буба.
15. Про утворення управління комунального майна. Доповідає: заступник голови обласної ради Л.Захарчишин.
16. Про погодження клопотань на отримання (продовження дії) ліцензій та проектів гірничих відводів.  Доповідає: голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації М.Коваль
17. Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 11.10.05 р. № 408 "Про створення комунального закладу "Львівська обласна лікарня відновного лікування № 3". Доповідає: голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту О.Лемішко.
18. Про розгляд протесту прокурора на рішення сесії обласної ради № 9 від 12.05.2005р. "Про обрання заступників голови обласної ради".
19. Різне.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ