Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Професіоналізм і милосердя: хто із львівських лікарів отримає Орден Святого Пантелеймона

30 квітня відбулося засідання Регіональної ради Львівської області, яка здійснюватиме конкурсний відбір 2019-2020 рр, Відзнаки за професіоналізм милосердя «Орден Святого Пантелеймона». Про це йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці Ордену Святого Пантелеймона.

Зважаючи на карантинні обмеження обговорення відбулося у форматі ZOOM-конференції. На засіданні ради були присутні 6 членів ради: Олег Дуда, Роман Сліпецький, Жанна Ліщенко, Ростислав Білий, Ірина Шевчук, Юрій Білий, які проводили відбір кандидатів.

З інформацією виступив голова Регіональної ради Львівської області Олег Дуда, який доповів про перелік документів та характеристику учасників конкурсу.

Після дискусій та голосування члени ради одноголосно ухвалили рекомендувати наступних претендентів на отримання відзнаки від Львівщини:

Номінація «Найкращий лікар».

Гнатів Ірина Леонідівна – лікар загальної практики-сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Давидівської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області».

Номінацію «Найкращий медичний працівник».

Голод Андрій Юрійович – фельдшер з медицини невідкладних станів бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги підстанції №1 КНП ЛОР.

Номінацію «Новатор охорони здоров'я».

Рачкевич Станіслав Любомирович – завідувач 3-то хірургічного відділення – Центру шлунково-кишкових кровотеч КНП «ЛШМД м. Львова".

Номінацію «За досягнення у міжнародному співробітництві у охороні здоров’я».

Іванів Юрій Андрійович – професор, завідуючий кафедри променевої діагностики ЛНМУ ім. Данила Галицького.

Номінацію «Взірець служіння суспільству».

Федоренко Сергій Мирославович – генеральний директор @КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна лікарня».

Номінацію серед молоді (до 35 р.) медаль «За лікарське мистецтво».

Дмитришин Роман Михайлович – лікар відділення невідкладної медичної допомоги ВМКЦ ЗР.

Номінацію серед молоді (до 35 р.) медаль «За турботу і ласку до хворого».

Мамчур Христина Вікторівна – медична сестра хірургічного відділення Західноукраїнського дитячого медичного центру.

Номінацію серед молоді (до 35 р.) медаль «За наукові розробки в медицині».

Лозинський Андрій Володимирович – доцент кафедри фармацевтичної, органічної і біоорганічної хімії ЛНМУ імені Данила Галицького.

"Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є почесною для кожного медичного працівника. Нам дійсно щоразу складно обрати серед багатьох достойних. Звісно, що цьогоріч українські лікарі та медсестри опинилися перед дуже серйозним випробуванням. Хоч це дуже прикро говорити, але світова пандемія COVID-19 стала саме тим лакмусовим папірцем, який виявляє найкращих спеціалістів. Наші медичні працівники в цей не легкий час гідно виконують свою роботу. Дякуємо і вітаємо номінантів", - сказав Олег Дуда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ