Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура області втрутилася у конфлікт між пайовиками та керівництвом ВАТ "Львівський домобудівний комбінат №2"

Сьогодні, 28 вересня, пайовики п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Плуговій, 5, пікетували прокуратуру з вимогою втрутитися у розслідування шахрайських дій керівництва ВАТ "Львівський домобудівний комбінат №2", яке, за свідченням пайовиків, збудувавши будинок за їхні кошти, тепер намагається шляхом різних махінацій позбавити їх права в отриманні квартир.

„Пікетуючи обласну прокуратуру, ми вимагали зустрічі з прокурором області для того, аби викласти йому усі наші вимоги. Натомість з нами зустрівся лише заступник прокурора з нагляду за правоохоронними органами Ігор Ліуш. Він, вислухавши нас, повідомив, що справу буде переведено із Личаківського райвідділу в слідче управління УМВС у Львівській області”, – розповів „Гал-info” представник координаційної групи пайовиків Павло Гриненко.
Прокурор Львівської області Анатолій Пришко в коментарі кореспондентку „Гал-info” зазначив, що він ще попередньо дав доручення своїм підлеглим вивчити стан справ навколо цього скандалу: „Наразі ця справа вивчається. Після чого, при необхідності, будуть вжиті дії. Мною дане таке доручення”.
На даний час пікетувальними перемістилися до УМВСУ у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ