Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура у суді довела вину вбивці продавчині газетного кіоску «Преса» у Львові

Прокуратурою області здійснювалось процесуальне керівництво та підтримувалось державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно двічі судимого за насильницькі злочини (розбій та грабіж) 39-річного уродженця м.Кишинів (Республіка Молдова).

На цей раз чоловіку інкримінували п.4 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю).

Йдеться про інцидент, який стався ще 24 грудня 2014 року близько 21:20 год у газетному кіоску ТзОВ «Преса» на вул. Коперника,17 у Львові.

Встановлено, що чоловік напідпитку з особливою жорстокістю побив жінку. Зловмисник завдав декілька ударів кулаками у голову, а після того, як потерпіла упала на підлогу, упродовж тривалого часу наносив множинні удари руками, ногами та ножем по різних частинах тіла.

Отримані поранення призвели до зовнішньої крововтрати та обезкровлення організму – жінка померла. Крім цього, переломи 2-9 ребер справа та зліва, синці та садна по всьому тілу, теж могли сприяти крововтраті, розвитку травматичного шоку.

12.08.2015 до лиходія було застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до ДЗ УПЛ із суворим наглядом МОЗ України.

 Підозрюваний перебував у медзакладі до 22.12.2016.

Після його одужання, досудове розслідування у кримінальному провадженні було відновлено.

31.01.2017 обвинувальний акт прокуратура скерувала до суду.

За результатами судового розгляду учора, 5 листопада,  Личаківський районний суд м.Львова (за участі присяжних) ухвалив вирок.

Відтак, фігуранта визнано винним та призначено покарання у виді довічного позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ