Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

“ПромЗІЗ-Спецодяг” – український виробник професійного спецодягу

Торгова марка CENTER компанії "ПромЗІЗ-Спецодяг" асоціюється в Україні з якісним спецодягом і засобами індивідуального захисту, які підприємство пропонує великому промисловому сектору і середньому бізнесу протягом 29 років. Фахівці розробляють мультифункціональний спеціальний одяг з урахуванням небезпек, що виникають у процесі робіт.

"ПромЗІЗ-Спецодяг" займається комплексним обслуговуванням індустріального комплексу, пропонуючи весь спектр якісного захисту: робочі рукавички, каски, спецвзуття, окуляри, обладнання для безпеки висотних робіт, спецодяг і багато іншого. Повний асортимент представлений тут promsiz-tm.ua.

Виробництво спецодягу - основний напрямок компанії

Головним пріоритетом у розвитку підприємства є конструювання та виробництво робочого одягу. Особлива увага приділяється створенню нових колекцій для фахівців залізниці, транспортної інфраструктури, комунальних господарств. Застосування сучасних професійних матеріалів дає змогу пропонувати ринку високоякісний спецодяг з мульти захистом. 

Конструктори орієнтуються на інноваційні тканини українських та європейських виробників з максимальним набором захисних характеристик. Ми випускаємо спецодяг для будівельників, який не промокає, захищає від вітру, має антистатичні характеристики, відштовхує загальновиробничі забруднення, легко переться і забезпечує високий рівень безпеки.

Всі моделі колекцій робочого одягу створюються з урахуванням експлуатаційних умов та особливостей роботи професіоналів і вирізняються цікавим дизайном:

    1. Застосування світловідбивних стрічок і кантів покращує видимість працівників у темний час доби. 
    2. Комбінація полотен різної кольорової гами дає змогу зробити робочий костюм максимально цікавим і практичним.
    3. Важлива відмінність - виразний стиль, нанесення вишивки та логотипів замовника.

Переваги компанії "ПромЗІЗ-Спецодяг"

Підприємство постійно розвивається, аналізує досвід провідних виробників, є постійним відвідувачем міжнародних виставок засобів індивідуального захисту. Ведеться щільна робота з клієнтами щодо поліпшення конструктивних елементів спецівки, яка робить умови роботи професіоналів більш комфортними.

Висока планка щодо якості продукції дає змогу персоналу впевнено вдосконалюватися і не підводити клієнтів. Широко вітається впровадження нових тканин з набором унікальних властивостей. Безпрограшне рішення - застосування мембранних матеріалів, полотен з ефектом стрейчинга. Акцент ставиться на підвищену еластичність і комфорт за безумовної міцності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ