Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протест на Банковій: суд відправив під цілодобовий домашній арешт сьомого підозрюваного

Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт Олексія Білковського, який є підозрюваним у справі щодо хуліганства під час акції на підтримку Сергія Стерненка, яка відбулася біля Офісу Президента 20 березня.
Фото: Вікторія Рощина / hromadske

Про це інформує УНН з посиланням на юридичну компанію, яка представляє його інтереси.

Зокрема повідомляється, що Білковського відправили під цілодобовий домашній арешт до 23 травня.

За даними слідства, Олексій Білковський прийшов на акцію протесту з аерозольним балоном із невідомою речовиною. Слідчі кажуть, що він підпалив двері ОП, а також кидав предмети у бік будівлі, написав образливі слова на фасад, ставив під загрозу життя та здоров'я оточення та завдав матеріальної шкоди держмайну.

Адвокати просили допитати у суді свідків-поліцейських, а також дружину підозрюваного. Суд відмовив і відправив Білковського під цілодобовий домашній арешт на вимогу прокурора, який стверджував, що є ризики його втечі, переховування, тиску на свідків та знищення речових доказів.

Захисники підозрюваного будуть оскаржувати це рішення.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, у четвер, 1 квітня, Печерський суд Києва ухвалив рішення про те, щоб відправити під цілодобовий домашній арешт двох підозрюваних у справі щодо хуліганства біля офісу президента 20 березня Давида Гаджимурадова та Артема Лісовця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ