Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Протягом 2016 року дорожники ліквідували 612 тис. кв. м ямковості на дорогах Львівщини

Станом на 26 грудня з початку поточного року на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядними організаціями протягом 2016 року ліквідовано 612 077,9 м2 гострої аварійної ямковості на автомобільних дорогах загального користування Львівської області.

Окрім того, дорожні служби  розпочали роботи з ліквідації гострої аварійної ямковості холодним асфальтобетоном. Проведення даних робіт зумовлено частими перепадами температури через нуль, що призводить до утворення  тріщин, вибоїн з подальшим руйнуванням дорожнього полотна.

Роботи з поточного експлуатаційного утримання автомобільних доріг  здійснювались як на автомобільних дорогах  державного значення так і на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.

Дані роботи проводяться за кошти за експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування у Львівській області.

Довідка.

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ