Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Провідний туроператор Польщі уклав угоди з готелями Трускавця

Днями у Трускавці перебувало керівництво польської туристичної компанії «Madart», яка є одним з провідних туроператорів Польщі і має понад 450 агентів по всіх території своєї країни. Цей візит здійснювався в рамках співпраці між польським містом Ясло та Трускавцем і був наслідком круглого столу між підприємцями Трускавця та Ясло, що відбувся у лютому цього року, повідомили у міській раді Трускавця.

Мета приїзду: укладенняугоди з санаторно-курортними закладами Трускавця на розміщення польськихвідпочивальників. Упродовж двох днів представники польської делегації оглядали і вивчали санаторно-курортну базу, зокрема готельний бізнес. Також обговорювалися умови контрактів.

Внаслідок проведених зустрічей у польської сторони склалося враження про неготовність менеджменту деяких санаторно-курортних закладів до співпраці, згідно з європейськими стандартами. Але попри це, кілька контрактів узгоджені та готові до підписання.

Трускавецька міська рада в даному випадку виступає посередником і гарантом порядності суб’єктів господарювання, дає рекомендації за переліком санаторно-курортних закладів, визначених польською стороною.

До речі, такі самі гарантії щодо фірми «Madart» надає польськийуряд, а також генеральне консульство Польщі у Львові.

Трускавецькі санаторно-курортні заклади готові співпрацювати без попередньої оплати послуг, і це є наслідком партнерської угоди між Ясло та Трускавцем.

30 березня має прибути перша туристична група в рамках міської програми «Вікенду Трускавці».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ