Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Провокація бойовиків ОРДО призвела до загибелі людей

Бойовики ОРДО чинять провокації, що призводять до загибелі мирних мешканців. Про це повідомив прес-офіцер СЦКК, полковник Тарас Грень.

Сьогодні зранку, 14 грудня, близько дев’ятої години, після чергового провокативного обстрілу з стрілецького озброєння, який відбувся зі сторони окупованої Горлівки в напрямку Майорська, на контрольно-регулювальний пост Даржавної прикордонної служби України поблизу Майорська прийшов поранений цивільний громадянин. Він розповів, що після обстрілу він отримав  поранення, а його товариш, мешканець Горлівки, поранений в голову.

Українські прикордонники негайно викликали швидку допомогу. Та на жаль, медики не змогли врятувати життя пораненого в голову громадянина. 

Зараз на місці інценденту працює оперативна слідча група МВС України міста Бахмут. Попередньо стало відомо, що на територію, не підконтрольній Україні, бойовики завозяться представники фейкових ЗМІ з метою перекривлення даного випадку, що привів до загибелі мирних мешканців України.

«Такі грубі порушення взятих на себе зобов’язань з боку бойовиків ОРДО є неприпустимі та ставлять під загрозу виконання Мінських Домовленостей», - наголошують військові і рекомендують користу4ватись офіційними джерелам інформації.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ