Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

При рівні рентабельності підприємства 0,1% ми не зможемо проводити ремонти і розвиватися, що призведе до погіршення якості послуг, - Мирон Терех

У проекті рішення „Про встановлення двоставкового тарифу на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення і підігріву води”, який вже майже місяць проходить обговорення на громадських слуханнях, зазначено, що рівень рентабельності підприємства повинен бути 0,1%. Цей пункт рішення “Гал-info” прокоментував директор МКП “Залізничтеплоенерго” Мирон Терех.
 “Все залежатиме від рішення виконкому Львівської міської ради. Наше підприємство працювало не тільки при нульовій рентабельності, а й майже рік при мінусовій. Проте потрібно зазначити, що наступне підвищення ціни енергоносіїв, зарплати, ця рентабельність просто знівелюється, - зазначає Мирон Терех. - Законодавством  визначено встановлення рівня рентабельності до 8%, проте при низькому рівні рентабельності ми не зможемо проводити ремонти і розвивати підприємство, що неминуче призведе до погіршення якості послуг, які надає підприємство”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ