Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

При сервісному центрі МВС знову працюють "рішали"

При сервісному центрі МВС, що у Львові, знову працюють "рішали". Про це Гал-інфо повідомили люди, які зіштовхнулись з питаннями переоформлення автомобілів.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як повідомили джерела Гал-інфо, у територіальному сервісному центрі МВС №4641, що розташований на вулиці Данила Апостола у Львові, до справи повернулись "рішали", які продають місця в черзі на реєстрацію.

"За 2 тижні наперед, як тільки відкривається електронна реєстрація на новий день - місць одразу нема. А потім бариги їх продають по 1500-2000 грн. Переоформити авто кажуть нереально. В живій черзі відповідно можна 2 дні стояти, бо електронна черга не працює. Людям пропонують ставати на чергу за 2 тижні наперед в Новояворівськ або в Золочів - кажуть там реальніше", - зокрема повідомляють в коментарях співрозмовники Гал-інфо.

Хоча співрозмовники зазначають, що в сервісних центрах області працює така сама схема. За озвученою інформацією, за термінове вирішення питання черги фігурують суми до 3000-4000 гривень.

В Регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Львівській області прокоментували Гал-інфо дану ситуацію:

"Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Львівській області, звертає увагу громадян, на те, що під час карантину усі територіальні сервісні центри МВС вимушені працювати в обмежених умовах. Для дотримання соціальної дистанції, уникнення живої черги  та запобіганням скупчення великої кількості громадян, допуск у приміщення сервісних центрів МВС здійснюється лише за умови,  попередньої реєстрації громадянами в Е-черзі, та наявності відповідного квитка.

Кількість квитків Е-черги на один день, розрахована індивідуально під кожен сервісний центр, в залежності від площі приміщення та кількості адміністраторів.

Попередній запис можливий лише на два тижні вперед. Щодня в календарі Е-черги о 00:00 год додається +1 день, на який можна зареєструватись. У територіальному ТСЦ МВС 4641 у м. Львові, закладено 120 квитків Е-черги на один день. Станом на сьогодні, Е-черга у сервісному центрі МВС 4641 у м. Львові заповнена на два тижні вперед.

Враховуючи те, що до початку карантину, середнє навантаження на ТСЦ МВС 4641 складало близько 300-350 операцій на день, цілком закономірно, що електронна черга заповнюється дуже активно. 

Нагадуємо, що сервісні центри МВС працюють за принципом екстериторіальності. Ви можете отримати послуги у будь-якому центрі МВС незалежно від місця реєстрації проживання, якщо не вдасться зареєструвати у черзі в ТСЦ 4641 у м. Львові, можна спробувати зареєструватись в іншому сервісному центрі МВС Львівської області, де активність реєстрації у черзі менша.  Просимо пробачення за тимчасові незручності, однак ми зобов'язані дотримуватись протиепідеміологічних умов, для гарантування безпеки громадян та наших працівників".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ