Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині презентували оновлений автопарк сервісних центрів МВС

Лише впродовж 2023 року у Львівській області було проведено 54 139 практичних іспитів. Про це повідомили в пресслужбі сервісного центру МВС у Львівській області.

У регіоні з’явилось 6 нових легкових автомобілів. На них майбутні водії перевірятимуть практичні навики керування.

Автівки придбали завдяки співпраці з Львівською обласною військовою адміністрацією. Нові авто будуть розподілені між сервісними центрами МВС Львова, Самбора, Стрия, Червонограду та с. Зимна Вода. Там вони замінять застарілі транспортні засоби, що використовували для складання практичних іспитів на категорію В.

«Наше завдання як представників держави, забезпечити прозорий та якісний сервіс для отримання посвідчення водія. Тому важливо створити зручні умови для приймання практичних іспитів у майбутніх кермувальників», – зазначив Микола Рудик, начальник Головного сервісного центру МВС.

Оновлення автопарку сервісних центрів МВС перш за все свідчить про доступність послуг для громадян. Особливо це актуально для тих осіб, які приїжджають складати іспити з інших міст. «Також це питання ціни – адже, користуючись автомобілем сервісного центру МВС, громадянин сплачує виключно вартість адміністративної послуги. Йому не потрібно витрачати кошти за оренду авто», – зазначив Павло Яцина, начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Сервісні центри МВС підтримують військових, які боронять країну від агресїі рф. Тому один позашляховик, на якому раніше складали практичні іспити, передають на потреби Національної гвардії України.

Микола Рудик нагадав, що 1 червня цього року був запроваджений пілотний проєкт з екзаменаційної діяльності. Сервісні центри МВС запрацювали у форматі екзаменаційних хабів, де створено всі умови для прозорого прийняття іспитів. Екзаменаційні класи забезпечено чотирма камерами із записом звуку та без сліпих зон. А для складання практичних іспитів – оновлюється автопарк сучасними авто.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ