Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сервісні центри МВС змінюють формат роботи

Від сьогодні сервісні центри МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей працюватимуть у новому форматі. Про це повідомили в регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Львівській області.

В зв’язку з об’єднанням регіональних сервісних центрів ГСЦ МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей в один структурний підрозділ, від сьогодні, 24 жовтня, сервісні центри МВС у цих регіонах розпочинають роботу у форматі екзаменаційних хабів.

Отримати послуги з обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації автомобілів можна у будь-якому сервісному центрі МВС трьох областей, однак, скласти теоретичний чи практичний іспит громадяни зможуть у п’яти підрозділах у Львівській області, двох – в Івано-Франківській області, трьох – в Закарпатській області.

Зокрема, послуги надаватимуть такі сервісні центри МВС:

Львівська область

№4641, м. Львів, вул. Данила Апостола 11;

№4644, м. Самбір, вул. Східна, 216;

№ 4645, м. Стрий, вул. Багряного, 4;

№4646, м. Червоноград, вул. Корольова, 14 а;

№4649, Пустомитівський р-н, с. Зимна Вода, вул. Городоцька, 16;

Івано-Франківська область

№2641, м. Івано-Франківськ, вул. Є Коновальця 229/ у;

№2643, м. Коломия, вул. Симоненка 2;

Закарпатська область

№2141, м. Ужгород, вул. О. Кошового, 4;

№2142, Мукачівський р-н, с. Клячаново, вул. Автомобілістів, 28;

№2144, м. Хуст, вул. Духновича, 17-Б.

У екзаменаційних хабах буде забезпечено максимальну зручність для відвідувачів. Зокрема, для забезпечення попиту на екзаменаційні послуги збільшено кількість адміністраторів.

Окрім того, в екзаменаційних класах встановлено відеоспостереження без сліпих зон, а самі підрозділи забезпечені власними транспортними засобами для складання практичного іспиту на категорію B.

Раніше такі зміни у форматі пілотного проєкту з прозорих іспитів були реалізовані у Львівській області. Поширюючи досвід на інші регіони Головний сервісний центр МВС враховує отриманий досвід та вносить корективи у реалізацію проєкту.

Варто зазначити, ряд сервісних центрів МВС припинили свою діяльність у зв’язку з низькою затребуваністю послугу цих центрах.

Припинили надання послуг такі сервісні центри МВС:

№4648, Львівська область, Старосамбірський район,с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1 г;

№2145, Закарпатська область, м. Рахів, вул. Шевченка, 202;

№2147,  Закарпатська область, м. Берегово, вул. Богдана Хмельницького, 163;

Водночас для забезпечення попиту на адміністративні послуги, у найближчих сервісних центрах МВС кількість адміністраторів було збільшено.

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання та корисна інформація на сайті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ