Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Приїзд Президента на Львівщину слід розцінювати в контексті святкування 150-річчя Франка, а не спекулювати навколо політичних питань - Анатолій Романюк

Приїзд Президента Віктора Ющенка на Львівщину перш за все слід розцінювати в контексті святкування 150-річчя Івана Франка, а не спекулювати навколо політичних питань – наголосив кореспонденту "Гал-info" політолог Анатолій Романюк.
«У контексті виступу Президента Віктора Ющенка в Нагуєвичах та Львівській опері ми можемо прослідкувати чітку лінію дотримання основних принципів універсалу. Ющенко ще раз наголосив на принциповості питання української мови та соборності держави, тобто Президент дав зрозуміти, що він є послідовним у своїх рішеннях”, - підкреслив Анатолій Романюк.
Стосовно питання, чи підніметься рейтинг Президента після його приїзду, Анатолій Романюк зазначив, що рейтинг Президента на Львівщині є сталий,  що є і прихильники, і противники його політики. „Про більш конкретні зміни у рейтингу ми зможемо говорити після декількох тижнів роботи Верховної Ради. Робота останньої повинна остаточно показати, наскільки гармонійно будуть співпрацювати парламентарі з Президентом”, - зазначив він.            
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ