Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Приїзду Юлії Тимошенко у Львів завадила погана погода

Вчора, 16 липня, на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку близько півтисячі львів’ян зібрались на віче проти створення антикризової коаліції. На кількагодинному мітингу виступили депутати Львівської обласної і міської рад від БЮТу, «Нашої України», ВО «Свобода», а  також народні депутати України Степан Курпіль, Андрій Шкіль, Володимир В’язівський, Антон Ружицький, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, його заступники Іван Денькович та Микола Горинь.

«Ні антидержавному перевороту» - такою була позиція львівської громади. Львів’яни висловили підтримку Президенту України Віктору Ющенку і закликали не вірили  зрадницькому «клану», який брехнею посів місце правлячої верхівки.
На запитання кореспондента „Гал-іnfо”, чому на віче до Львова не приїхала Юлія Тимошенко, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович послався на «несприятливі погодні умови та відповідальні партійні справи» лідера БЮТ. Нагадаємо, саме Іван Денькович «не виключав можливості, що рішення про її участь у віче у Львові буде прийнято і вона прилетить до Львова».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ