Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники, які відмовились від хабарів на 51 тис. грн, дістали премії - 80 тис. грн

Учора, 6 жовтня, було зафіксовано спробу дачі хабара прикордонникам. Грошову винагороду пропонував громадянин України у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг» у розмірі 400 гривень, за можливість позачергового запуску в пункт пропуску. Повідомили в Держприкордонслужбі.

В діях громадянина України вбачаються ознаки адміністративного правопорушення передбачені ст.369 ККУ «Пропозиція щодо надання неправомірної вигоди», по даному факту було оповіщено працівників Національної поліції.

Керівництво Львівського прикордонного загону звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Протягом року персоналу Львівського прикордонного загону у 31 випадках пропонували хабарів на суму майже 58 тисяч гривень, у всіх цих випадках прикордонники відмовлялися від отримання коштів, тим самим були заохочені керівництвом прикордонного загону на з суму більш ніж 80 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ