Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Призначення начальника управління земельних ресурсів на Львівщині повинно відбуватися згідно з деякими стандартами і критеріями — Олег Паска

У питанні призначення начальника Головного управління земельних ресурсів у Львівській області влада повинна орієнтуватися на стандарти і критерії, за якими традиційно проводяться призначення у Львівській області. Про це у коментарі «Гал-info» заявив голова фракції «Наша Україна» у Львівській облараді Олег Паска, коментуючи сьогоднішню заяву БЮТу з приводу розгляду питання щодо Пшевлоцького на сесії ЛОР.
«Якщо для когось є прийнятним призначення людини на цю посаду, яка, за повідомленнями ЗМІ, не має досвіду у земельній галузі, то для нас це є небажаним. По-друге, я хотів би поставити питання – чи можливо в інших країнах призначати на державну посаду у виконавчій владі людину, яка закінчила школу розвідки у іноземній країні. Думаю, що з цього приводу ми теж мали би мати певні висновки», — каже Паска.
Крім того, за його словами, посада начальника управління земельних ресурсів потрапляє в категорію осіб, які мають певні обмеження щодо розголошення інформації про ті чи інші території у Львівській області.
«Крім того, чи повинні у Львівській області призначати людину, яка була у списках Комуністичної партії України», — говорить Паска, нагадуючи депутатам усіх фракцій, що ще недавно Львівська обласна рада вшановувала пам’ять героїв, які відзначилися або полягли у боротьбі за незалежну Україну.
«Питання в тому, чи ми хочемо будувати Україну такими людьми і кадрами», — резюмує Паска.
Нагадаємо, сьогодні прес-служба ЛОО ВО „Батьківщина” поширила заяву фракції БЮТ у Львівській облраді за підписом Людмили Козак, у котрій БЮТівці висловили свою позицію щодо ситуації зі звільненням начальника Головного управління земельних ресурсів Миколи Пшевлоцького. Зокрема, фракція БЮТ називає рішення про включення у порядок денний засідання сесії облради питання про звільнення Миколи Пшевлоцького з посади начальника обласного управління земельних ресурсів політичною піар-акцією. Фракція БЮТ заявляє про підтримку політики Кабміну на чолі з Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко: „…ми цілком довіряємо та підтримуємо рішення Уряду, у тому числі й ті, які стосуються Львівщини”.
7 березня начальника Головного управління земельних ресурсів у Львівській області Миколу Пшевлоцького звільнили із займаної посади. У цей час Пшевлоцький перебував на лікарняному. На його місце було призначено Дмитра Завтура, представлення якого відбулося 11 березня.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ