Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Призначенням Балоги Ющенко посилює власні позиції – Кость Бондаренко

Політолог Кость Бондаренко вважає, що призначення Віктора Балоги на посаду голови Секретаріату Президента України – це свідчення того, що Президент Ющенко посилює свої позиції в державі. „Заміна інтелігентного та м’якого Рибачука на більш жорсткого та рішучого Балогу є прямим свідченням того, що Ющенко хоче посилити свою позицію. Цим кадровим призначенням Президент заявив усім, що він не збирається здавати свої позиції, а навпаки, він готовий на важку та жорстку роботу”, -  наголосив у коментарі “Гал-info” політолог.
„Завдання, яке стоїть перед Віктором Балогою, - посилення позиції інституту Президента, зміцнення вертикалі влади на місцях. Президент розпочав свого роду контрнаступ проти донецьких”, -  зазначив Кость Бондаренко.   
Кость Бондаренко, коментуючи призначення Віктора Балоги главою Секретаріату Президента, підкреслив, що зараз для Президента Ющенка  та „Нашої України” важливим моментом є втримання у своїх руках вільного Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій. „Також, на мою думку, для Ющенка має бути важливим моментом призначення на посаду голови РНБО сильної особистості, яка би посилила роль Президента в державі”, - зауважив Бондаренко.   
       Нагадаємо, що главою Секретаріату Президента призначений Віктор Балога. Відповідний указ Ющенка опублікований у суботу на офіційному сайті глави держави.  Досі Балога обіймав посаду міністра надзвичайних ситуацій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ