Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін сформує в Партії регіонів південно-східне крило, яке називатиме його своїм президентом, - політолог

Перестановки в російській політиці кардинально не повпливають на російсько-українські стосунки. Янукович відкупиться від Путіна, довівши йому свою лояльність та прихильність. Карати Януковича ніхто не буде. Про це сьогодні, 5 березня, в коментарі Гал-інфо повідомив політолог Віктор Небоженко.

За словами політолога, Володимир Путін провадитиме потужну політику захисту російськомовних співвітчизників у інших країнах, а єдине місце, де таку політику можна сповна реалізовувати – це Україна.

«Саме в Україні буде запущена пропагандистська машина. Наші органи влади до такого не готові. Невже хтось думає, що Табачник буде опиратися цьому?», - зазначив Віктор Небоженко.

«Окрім того, Путін намагатиметься сформувати свій проект в Партії регіонів, таке собі південно-східне крило. Це будуть чисто «русские», які орієнтуватимуться на Путіна, а не на Януковича, і які проживають в Харкові, Криму, Луганську та Донецьку. Вони визнаватимуть своїм лідером Путіна, а не Януковича, а це для останнього буде боляче», - підсумував політолог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ