Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Путін: У Росії немає суперників

Президент Росії Володимир Путін в інтерв'ю для документального фільму "Філософія м'якого шляху" висловив думку, що у Росії немає суперників, окрім неї самої. Також голова держави розповів про те, як було обрано місце для проведення зимових Олімпійських Ігор.

"Я скажу не про себе, я скажу про Росію. У Росії немає суперників. У Росії є лише один суперник - вона сама, наші внутрішні проблеми, негаразди", - заявив голова російської держави.

Він назвав "поклепом" твердження, що нібито росіяни нічого не можуть побудувати: "Російські люди побудували таку державу, як Росія - найбільшу державу у світі". Іноді президент критично відгукувався про хід робіт, але це зовсім не означає, що все було погано. "Моє завдання полягає в тому, щоб вишукувати недоліки і коли я кудись приїжджаю, починаю щось перевіряти, контролювати, я кажу саме про це. І може скластися враження, що нічого хорошого немає. Але це зовсім не так", - пояснив Путін.

"Просто щоб ми отримали на фініші те, що нам потрібно, потрібно у процесі роботи завжди витягувати проблеми, звертати на це увагу та вчасно реагувати і тоді буде той результат, якого ми очікуємо, тобто позитивний, на віки", - додав він.

Путін розповів про те, як було обрано місце для проведення зимових Ігор. За словами голови держави, він сам його обрав. "У 2001 або 2002 році я сюди приїхав на "Уазику", ми поїздили цими місцями, вийшли на ту річку, і я сказав: давайте ось звідси почнемо", - розповів глава РФ.

Російський президент зазначив, що суттєвим чинником при визначенні господині Олімпіади-2014 стала підтримка російським народом олімпійського проекту. Це і допомогло переконати Міжнародний олімпійський комітет на користь міста на півдні РФ, вважає Путін. "Вони вислухали все, а потім сказали: "Ми підтримаємо сьогоднішню Росію, ми хочемо її підтримати, нам потрібна така країна", - розповів він.

DT.UA

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ