Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін у США розповів, де не збирається воювати

Президент Росії Володимир Путін в бесіді з американським журналістом Чарлі Роузом заявив, що США підтримували тих, хто виступав проти колишнього президента-втікача України Віктора Януковича. На питання, чи пов'язані США з поваленням Януковича, Путін заявив, що «знає про це точно». Про це повідомляє "Медуза".

«І ми знаємо, хто, де, коли зустрічався, працював з тими людьми, які скидали Януковича, як їх підтримували, скільки платили, як готували, на яких територіях, в яких країнах і хто були ці інструктори. Ми все знаємо. Власне кажучи, наші американські партнери цього вже й не приховують», - зазначив він.

За словами російського президента, йому відомо про роль США в державному перевороті в Україні з повідомлень місцевих жителів, з якими у російської влади «тисячі контактів і зв'язків».

Також Путін у розмові з Роузом торкнувся питання Сирії та російської військової активності в цій країні. Він заявив, що РФ тільки поставляє режиму Башара Асада зброю та інструкторів, а брати участь у будь-яких військових операціях найближчим часом не збирається. Путін підкреслив, що Росія підтримує уряд Асада у зв'язку з тим, що він залишається легітимною владою в Сирії.

Президент Росії Володимир Путін зараз перебуває у США з візитом на Генасамблею ООН, перед якою він 28 вересня виступить із промовою. Це перший за 10 років візит Путіна на Генасамблею.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ