Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

П’яний водій «Лексуса», який збив на смерть жінку, просив вибачення в її чоловіка…

П’яний водій «Лексуса», який у центрі Львова збив жінку, що згодом померла в лікарні, через кілька днів після аварії просив вибачення в її чоловіка. Про це у коментарі Гал-інфо повідомив чоловік загиблої.

Нагадаємо, 29 березня у районі перехрестя вулиць Коперника-Бандери у Львові п’яний водій «Лексуса» збив на тротуарі двох жінок, одна з них відбулась легкими травмами, інша опинилась в реанімації з переломами кісток тазу, а потім померла. В понеділок, 8 квітня,  жінку поховали.

«Сам водій ніякої допомоги під час лікування жінки не пропонував, приїздила тільки його дружина. Перших кілька днів після аварії його не було, десь на четвертий він просив у мене вибачення», – розповів чоловік загиблої жінки.

Додамо, що у міліції повідомили про перекваліфікацію кримінального провадження на ч. 2 ст. 286 ( порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Відтак, горе-водію загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до3 років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ