Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

П’ятеро волинян візьмуть участь у XVI літніх Паралімпійських іграх

П’ятеро волинських спортсменів представлятимуть Україну на XVI літніх Паралімпійських іграх, що пройдуть у місті Токіо (Японія) з 24 серпня по 5 вересня 2021 року. Про це повідомили 19 серпня Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.

Зокрема у складі паралімпійської збірної України 143 атлети, які змагатимуться за медалі у 15-ти видах спорту. Серед них й п’ятеро волинян – Сергій Ємельянов, Станіслав Самолюк, Юрій Бабинець, Ярослав Окапінський та Марина Мажула. Вони показали гідні результати на чемпіонатах Європи та світу, і були обрані, щоб представляти Україну у легкій атлетиці, пауерліфтингу, параканое та веслуванню академічному.

Слід зазначити, що Україна буде представлена в таких видах спорту: бадмінтон, веслування академічне, велосипедний спорт (трек, шосе), голбол, дзюдо, легка атлетика, теніс настільний, пауерліфтинг, параканое, паратриатлон, плавання, стрільба кульова, стрільба з лука, тхеквондо, фехтування на візка.

Загалом на літніх Паралімпійських іграх у Токіо розіграють 540 комплектів нагород. Очікується участь представників 168 країн світу.

Інформацію про кожного паралімпійця з Волині можна прочитати за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ