Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада ЛМО УНП поновила членство в партії депутата Львівської міськради Володимира Гірняка

Рішенням Ради Львівської міської організації УНП було відновлено членство в партії депутата фракції УНП Львівської міської ради Володимира Гірняка. Рішення про це було прийнято у суботу, 14 березня, - повідомила прес-секретар ЛМО УНП Людмила Складанюк.
“З часу прийняття рішення Ради ЛМО УНП про виключення з Володимиром Гірняком ми мали кілька зустрічей і конструктивних розмов на тему бачення розвитку партії та обов’язків кожного партійця. Для мене, як для керівника організації, важливою є, насамперед, монолітність всередині партії, яка значною мірою позначається на зовнішній діяльності та на злагодженості роботи депутатського корпусу зокрема. І якщо той чи інший партієць готовий приділити частину свого часу і попрацювати на рейтинг партії шляхом вирішення конкретних завдань соціального характеру, це не може не бути вагомим аргументом, аби піти назустріч”, - так прокоментував рішення Ради голова ЛМО УНП Юрій Візняк.
“У 2005 році я очолив Шевченківську районну організацію УНП, і з часу обрання у 2006 році мене депутатом, багато уваги приділяв вирішенню проблем як Шевченківського району, так і міста. Хочу сказати, що з того часу мало-що змінилося - я як працював, так і далі працюватиму в цьому напрямку, сприяючи виконанню передвиборчої програми, з якою УНП йшла на вибори 2006 року”, - сказав Володимир Гірняк.
Нагадаємо, що провід Львівської міської організації УНП виключив депутата Львівської міськради Володимира Гірняка з партії.22 грудня. Причиною виключення було названо систематичні порушення партійної дисципліни.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ